Visit my YouTube channel here.

The Walking Dead: Season 8 (2017)

Ricks vs. Negans. Vil kampen bli avgjort i denne sesongen?

Bilde: 1.78:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 7.1

Den åttende sesongen av The Walking Dead består av 16 nye episoder. Den syvende sesongen var en stor skuffelse, det var til nå den svakeste sesongen. Men det var helt til jeg hadde sett den åttende sesongen.

Denne sesongen har ikke blitt godt mottatt, The Walking Dead mistet mange seere underveis og det skjønner jeg godt. Dette er en sesong i to halvdeler der den første halvdelen er noe av det dårligste jeg har sett i mitt liv med tanke på hvor god denne serien totalt sett har vært.

Det er bare kaos og lite historiefortelling i de første åtte episodene der gjengen til Rick og Negan kriger, og karakterene vi følger er splittet opp og er overalt. Det er ikke engasjerende å se på, det skjer svært lite som engasjerer og det hele blir kjedelig og ufokusert.

Men etter de første åtte episodene så blir ting litt bedre. Spesielt likte jeg mye mer Negan. Han får noen episoder der han viser mer følelser enn tidligere. Han blir på måte litt mer menneskelig, slik som guvernøren ble i noen få episoder når han forsøkte å bli snill igjen. Det virket nesten som om Negan skulle bli den snille og Rick Grimes skulle overta skurkerollen. Det hadde jo vært interessant!

Jeg vil ikke røpe noe stort i dette avsnittet, men det gjelder et dødsfall så ikke les videre hvis du er allergisk mot litt mindre avsløringer. Det er et dødsfall her som jeg må si jeg er noe av det svakeste jeg har sett med tanke på hvor lenge denne karakteren har vært med. Denne karakteren har jeg alltid mislikt, jeg har alltid ønsket at karakteren skulle dø en hard og brutal død og at karakteren skulle bli pint lengst mulig før han eller hun tok sitt siste åndedrag. Men kreativiteten i den åttende sesongen er bare helt borte, man føler latskapen og man presterer å ødelegge noe som normalt sett skulle vært en stor glede for alle oss hatere.

Men nå merker man at kvaliteten bare har blitt dårligere og dårligere, og som serie har nå The Walking Dead begynt med for mange tomme og innholdsløse episoder, såkalte fillers. Og når man presterer å lage 16 episoder i en sesong som kun burde hatt ti episoder, så er det noe som ikke stemmer og motivet blir dessverre for synlig og det er å tjene mest mulig penger så lenge man kan. Som alle vet, penger råtner opp hjernen til mennesker, og forråtnelsen har virkelig begynt i denne sesongen som helt klart er den svakeste sesongen i The Walking Dead-serien. Det er ikke bare zombiene som er råtne, det er også personene bak serien som kun nå er ute etter å hale ut tiden for å tjene mest mulig penger.

Ekstramateriell:
Audio Commentaries x 3
Carl Grimes: Leaving a Legacy (9 minutter)
In Memoriam (10 minutter)
The Price of War (11 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.