Visit my YouTube channel here.

I Feel Pretty (2018)

Selvtillit kommer med skjønnhet?

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

En kvinne som er litt overvektig slår hodet sitt og hun får kjempestor selvtillit der hun tror hun har blitt en smellvakker kvinne. Dette fører henne inn i et nytt spor i livet der hun vil til slutt møte på seg selv og hvem hun egentlig er.

I Feel Pretty er ikke en god film i det hele tatt. Amy Schumer spiller på at hun ikke er en fotomodell, og vi har jo sett dette her mange ganger før og bedre. Hun spiller en kvinne uten selvtillit som er litt smålubben, og livet hennes blir forandret når hun slår hodet sitt og tror at hun er vakker for alt og alle, noe hun ikke er. Hun kommer i kontakt med vellykkede mennesker som er tynne og pene, og hun treffer en mannsperson hun faller for. Men når vil hun våkne opp og skjønne at det er hennes nye selvtillit som har gitt henne nye sjanser, og ikke at hun er kjempevakker og perfekt som har fått henne gjennom den trange døren?

Filmen har ikke noe å fortelle hvis man har noen få hjerneceller, og den er heller ikke morsom. Det som er trist å se på er at Michelle Williams valgte å si ja til en rolle der hun har en forferdelig stemme. Hvorfor hun sa ja til å medvirke i dette makkverket kommer jeg aldri til å skjønne. Hun er jo en ganske tung dramaskuespiller som plukker ut kvalitetsroller, så dette var et merkelig og uforståelig valg i mine øyne.

Dette er en film som skal fortelle oss at selv om man ikke er perfekt, så skal man aldri gi opp. Hele budskapet er tullete motbydelig, for det finnes ingen perfekte mennesker, og da blir budskapet fordummende.

Ekstramateriell:
Being Pretty – Feauturette (1 minutt)
Deleted Scenes (9 minutter)
Gag Reel (5 minutter)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: