Christopher Robin (2018)

Hjemme igjen.

Bilde: 2.39:1
Lyd: Engelsk Dolby Digital Plus 7.1, Norsk Dolby Digital 5.1

Christopher Robin har blitt en familiemann, og han sliter på jobben når han får ansvaret med å si opp arbeidere for å få budsjettet til å gå opp. Plutselig dukker det opp en gammel bekjent av ham, nemlig Winnie the Pooh og da er jo spørsmålet om han vil finne mer tilbake til seg selv og kanskje bli litt barnslig igjen.

Christopher Robin er regissert av Marc Forster (Quantum Solace, World War Z), og i hovedrollene finner vi Ewan McGregor og Hayley Atwell.

Jeg har alltid likt Winnie the Pooh og gjengen hans, også i voksen alder og jeg hadde et lite håp om litt magi og en interessant og sjarmerende historie, både for voksne og barn. Men resultatet må jeg si skuffet meg ganske mye, for det er ikke mye innhold i filmen i det hele tatt.

Det som mangler her og som filmer bommer totalt på er at den glemmer å fokusere på de mest interessante karakterene og det er Winnie the Pooh og hans kamerater. Når Christopher Robin besøker den gamle gjengen i skogen så er det jo ikke noe som skjer der. Man føler ikke at man er på et nytt eventyr med den sjarmerende gjengen.

Det blir for mye fokus på Christopher Robin og hans kjedelige familieliv som ikke er interessant, og problemene han må løse blir for svake og det eneste filmen klarer å gjøre er å fremstille ham som en klagete pingle som burde manne seg opp, men da må han møte den gamle gjengen for å få mer selvtillit til å motsi sin sjef. Dette er svakt, og hans forvandling er ikke fortjent, for det er ikke mye som skjer i denne filmen i det hele tatt som gjør at man tror på denne forvandlingen der han finner seg selv igjen og ser hva som er det viktigste her i livet.

Christopher Robin er ikke en film for voksne, det er en film for yngre barn som ikke setter krav til det de ser så lenge karakterene er søte og kjente. Noe form for innhold er det ikke mye av, og det er synd at dyrene må spille annenfiolin.

Ekstramateriell:
En film er laget for Brumm (5 minutter)
Brumm finner stemmen sin (3 minutter)
Brumm og Walt blir gode venner (3 minutter)
Brumm og vennene hans kommer til liv (3 minutter)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.