Instant Family (2018)

Kjernefamilien?

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 7.1

Et par bestemmer seg for å adoptere tre unger som er søsken. Men det vil bli en hard prøvelse, og spørsmålet er om kjærligheten vil overvinne alt det negative som følger med tre problembarn som kommer fra et dårlig hjem.

Instant Family tok meg på senga, dette er faktisk en Hollywood-film som har noe å fortelle uten å bli kvalmende eller for vulgær. Det lages jo nesten ikke denne type kommersielle filmer i Hollywood lenger, noe som er synd med tanke på de bedritne filmene som har tatt over stafettpinnen etter mer normale familiefilmer.

Filmen har absolutt noen morsomme scener, men man holder tilbake slik at man aldri sliter den berømte strikken. Man blir frustrert som seer når det gjelder tenåringsjenta som bare ønsker å gjenforenes med sin dårlige mor, og hun blir på en måte antagonisten i filmen. Man vet aldri hvor man har denne selvdestruktive jentevalpen, men man finner også menneskelige trekk hos henne som vi ikke finner i de to andre ungene. Hun stoler ikke på noen, hun forventer det verste og hun lengter etter sin dårlige mor, for hun lever på en annen planet som heter fornektelse.

Instant Family er en varm og hyggelig familiefilm som har noe å fortelle uten å gå skikkelig i dybden på karakterene, men det er lett å se hva den forsøker å formidle og man må huske på at dette er en familiefilm som alle kan se og da kan man heller ikke forvente de dypeste karakterene. Det viktigste er budskapet, og det lykkes Instant Family å få ut uten å bli kvalmende søt.

Ekstramateriell:
Audio Commentary
Mr. and Mrs. Fix-It (4 minutter)
Kid Power (9 minutter)
I Need Some Support (5 minutter)
Order in the Court (4 minutter)
The Families Behind the Fair (9 minutter)
Crew Inspiration (5 minutter)
The Anders Family (7 minutter)
Gag Reel (3 minutter)
Music Video (4 minutter)
On Set Proposal (3 minutter)
Deleted & Extended Scenes (10 minutter)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.