Visit my YouTube channel here.

Batman & Robin (1997)

batman and robin

Ice to see you!

Brystvortene er intakte, og Joel Schumacher tilbake. Joel Schumacher får faktisk en ny sjanse til å lage en enda dårligere film enn hans forrige Batman-film. Og han gjør jobben sin. Han presterer å lage tidenes dårligste superheltfilm når man ser på budsjettet.

Val Kilmer imponerte ingen som Batman. Men hva i helvete tenkte man på når de ga George Clooney rollen som Batman? Selv Val Kilmer kledde den rollen bedre, og det sier sitt. Jeg liker George Clooney i riktige roller. Han er alltid George Clooney uansett rolle, og man må være stokk dum hvis man ikke skjønner hvem som skjuler seg bak masken. Han har en monoton stemme. Han kan jo ikke bli sint den mannen. Gretten ja, men ikke sint. Det holder ikke å legge hodet på skakke og smile et sleskt smil når du spiller Batman. George Clooney er bare en liten del av denne katastrofen, så det er ikke han alene som ødelegger filmen.

Det er mange kjente skuespillere i Batman & Robin. Absolutt ingen av dem kler rollene sine. Uma Thurman overspiller så til de grader. Ikke er hun pen å se på heller. Arnold Schwarzenegger er helt horribel, han burde vært lagt på is. Is, tok du den? Ikke morsomt. Som om ikke den jævla idioten Robin var straff nok, så dukker Alicia Silverstone opp som Batgirl. Denne slappe trutmunnen er faktisk bedre enn den tragiske Chris O’Donnell, men ikke med mye. For en jævla rolleliste, for et jævla manus og for en jævla dårlig film!

Overspilling, dialog fra helvete og feil personer til rollene. Dette er en superheltfilm fra helvete. Den er ikke mye dårligere enn Batman Forever, men skuespillerne trekker den langt ned i dypet. Batman Forever er et makkverk, hva kan man da kalle Batman & Robin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.