Visit my YouTube channel here.

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Batman er sint på Superman.

Batman v Superman: Dawn of Justice ble ikke godt mottatt av kritikerne, og det kan jeg skjønne, for dette må være en av de dårligste superheltfilmene som har kommet etter 00-tallet.

Filmen har så mange problemer. Manuset holder ikke mål, det er vanskelig å skjønne hvorfor Batman hater Superman så mye med tanke på at Superman reddet jorden i forrige film. Ting henger ikke på greip i denne dumme filmen, Batman er en bølle og karakterene er like smarte som unger som har fylt 5 år. Batman trenger å bli innlagt på Arkham Asylum, han trenger ro og fred nå, han er så hatefull, dum og tom.

Nå så jeg den forlengede utgaven som har en spilletid på litt over 3 timer. I de to første timene skjer det jo så å si ingenting, det er null fremdrift, filmen repeterer seg selv og det skjer ingenting av interesse. Det blir prat, politikk og triste fjes. Verden er så grusom dere, og Superman har skylden! La oss prate om det i to timer dere!

Batman er bare sint og deprimert, Superman er helt fjern. Karakterene virker som om de går på noe beroligende hele gjengen, Batman v Superman: Dawn of Justice er blottet for energi og farger.

Så er det tid for action, og da er det som å se et dataspill. Det eneste høydepunktet Batman v Superman: Dawn of Justice har å by på er når Batman slåss i nærkamp mot en hel gjeng med skurker. Det er ikke vanskelig å se hvor Batman v Superman: Dawn of Justice har hentet sin inspirasjon fra, det er nemlig fra de to The Raid-filmene. Dette er uansett en fin scene som er helt klart høydepunktet i denne tamme og energifattige filmen.

Ben Affleck har tatt over rollen som Batman etter Christian Bale. Han ser ut som Fatman, men jeg likte ham som Batman, men ikke som en kjedelig og deprimert Bruce Wayne. Som Fatman er han stor og egentlig treg, for han bærer på mange kilo med muskler og drakten han bruker.

Så har vi favoritten min, nemlig den jævla ekle Jesse Eisenberg. Jeg kan ikke si at han ødelegger filmen, for den var allerede ødelagt, men han hjelper ikke til med sin elendige rolletolkning der han bringer for mye energi. Jeg savnet energi i filmen, men dette her ble for mye og jeg kan jo håpe på at karrieren til Jesse Eisenberg er over og at alle vil skylde på ham og begrave ham levende. Det skjer jo selvfølgelig ikke.

Jeg synes Zack Snyder gjorde en god jobb med Man of Steel, men her beviser han hvorfor han er en visuell actionregissør. Han er ingen god historieforteller, og dette er en film som har veldig mye å si. Filmen har så mye å si, at den glemmer at det den har å si ikke er så komplisert som den selv tror. Men det er flere ting som blir vanskelig å forstå, for manuset må mangle mange sider. Det er vel ikke så mange som gleder seg til Justice League nå kan jeg tenke meg.

Warner Bros har blitt desperate etter å få en ny suksessrik franchise etter Harry Potter-filmene. De jukset med Batman v Superman: Dawn of Justice, de er desperate etter å få sin egen Avengers, og dessverre ble resultatet en film som heter Batman v Superman: Dawn of Justice. Tenk å bruke så mye penger på en så skuffende og lite engasjerende film! Det hadde faktisk vært best å gitt Wonder Woman en egen film, vi trengte virkelig ikke Batman v Superman: Dawn of Justice! Det man blir sittende igjen med her er en film som oser død, tristhet og depresjon. Ikke at jeg har problemer med det, men en film trenger å engasjere sine seere, det klarer aldri denne filmen med en spilletid som er for lang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.