Visit my YouTube channel here.

Homeland: Season 7 (2018)

Russerne er her, igjen.

Bilde: 1.78:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

Den amerikanske presidenten får nok å stri med når de slemme russerne banker på døren og skaper splittelse i det amerikanske samfunnet. Hvem skal da redde dagen?

Dette er den nest siste sesongen av Homeland. Det er planlagt en sesong til som blir den aller siste sesongen i denne serien, og det er egentlig på tide for som serie så er ikke Homeland lenger den samme serien i mine øyne.

Denne sesongen er klart den svakeste sesongen, det skjer svært lite og det som skjer er heller ikke interessant. Russerne forsøker å splitte det amerikanske folket og fjerne den sittende presidenten. Men hun er ikke lett å bli kvitt, hun er en karakter jeg hater og jeg håpte på at vi ville bli kvitt henne i denne sesongen. Hun er en karakter jeg hater like mye som presidenten i Battlestar Galactica.

Når det gjelder Carrie Mathison så burde hun vært skrevet ut av serien i forrige sesong. Jeg orker ikke lenger å se den samme hysteriske rolletolkningen gang etter gang. Jeg har aldri vært glad i Claire Danes som skuespiller, men hun imponerte meg i de første sesongene.

Men nå har jeg blitt lei av hele hennes karakter, måten hun prater på er alltid hysterisk og dramatisk, og hun er en karakter jeg ikke liker i det hele tatt lenger og jeg har heller ikke vondt av henne. Hun er verdens verste mor, og i denne sesongen så ser vi litt av konsekvensene av både hendelser som skjer i denne sesongen og tidligere hendelser som skader datterens psyke. Det er bare helt utrolig at denne karakteren har en datter, rettere sagt, får lov til å ha en datter.

Så har vi til slutt Mandy Saul Berenson, han vet hvor mye Carrie Mathison sliter, men så lenge han klarer å fjerne eller holde trusler under sitt land så ofrer han alt og alle. Han har alltid fremstått som en usympatisk karakter i de siste sesongene når han bruker Carrie Mathison for alt det er verdt når han først får sjansen, så dette er også en karakter jeg ikke klarer lenger å bry meg om.

Den syvende sesongen av Homeland er en stor skuffelse med tanke på innholdet og spesielt i den andre halvdelen. Den første halvdelen av sesongen er grei nok, den klarte i det minste å interessere meg litt med det som skjer, men så tar russerne over og det blir ganske tomt og langtekkelig og det verste er at man aldri føler noe form for uro når det gjelder de sentrale karakterenes sikkerhet. Da gjør serien noe helt galt. det blir for mye fokus på politikerrotter og halvdaffe russere, og denne kombinasjonen fungerer svært dårlig i den syvende sesongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.