Visit my YouTube channel here.

Fifty Dead Men Walking (2008)

Martin, en modig mann.

Fifty Dead Men Walking er basert på sanne hendelser om en modig mann som tystet på IRA-aksjoner. Han ofrer sitt eget liv og familie for å redde andre mennesker. Jim Sturgess blir bare bedre som skuespiller for hver gang jeg ser ham i en ny film. Her løper han rundt i hvite sokker, mokasiner og han har anlagt bart. Han ser ut som en forvirret trønder på bærtur, men heldigvis leverer han en strålende rolletolkning. Han og Ben Kingsley har god kjemi, og sistnevnte er en mann man kan stole på vil gjøre en god jobb.

En ting jeg hater med visse filmer er når vi i starten av filmen ser hvordan det hele vil ende. Det blir ikke noe spennende hvis man ikke vet noe om hendelsene hvis filmen er basert på sanne hendelser. Heldigvis er ikke det vi ser i starten av filmen den ekte slutten.

Fifty Dead Men Walking er en brutal film som aldri står stille. Det skjer alltid noe, og volden er beinhard. Dette er en mørk og skitten film som er velspilt, og det hjelper alltid når en film er basert på sanne hendelser. Da blir man mer imponert over hvor tøffe beslutninger mennesker kan ta i en vanskelig situasjon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.