Visit my YouTube channel here.

The Friends (1994)

the-friends

Tre unge gutter er veldig opptatt av døden, så de begynner å forfølge en gammel skrøpelig mann. De ønsker å se en død person, men noe uventet skjer og de blir gode venner med den gamle mannen.

The Friends er en typisk varm og hyggelig japansk film der man faktisk blir litt sjarmert av de tre unge guttene. De er nysgjerrige, de er direkte og pågående. Den gamle mannen har ingen rundt seg, så guttene blir nysgjerrig på hvorfor han er alene og han har selvfølgelig en vond historie å fortelle.

Guttene begynner å hjelpe den gamle mannen med å rydde hagen, og etter hvert planter de blomster. Så skjer det noe uventet, fortiden er ikke helt ferdig med den gamle mannen.

Det det handler om her er vennskap og nysgjerrighet. Det guttene fant interessant og spennende, det blir snudd opp ned på hodet når de blir bedre kjent med den gamle mannen.

Vi ser guttene og den gamle mannen knytter bånd, vi ser guttene rydder opp i hagen og krangler med to jevnaldrende gutter som bare dukker opp og er bøllete. Det er alt som skjer egentlig, men som sagt, The Friends er en veldig varm og avslappende film som har tre forskjellige typer gutter der brilleslangen har sterkest personlighet, og som seer ønsker man å hjelpe den overvektige gutten med å starte et spleiselag slik at han kan fettsuges. Foreldrene hans selger fisk, men han får ikke fisk av foreldrene sine, eller så liker han ikke fisk. Men han trenger definitivt mye fisk, den lille tjukkasen!

Er du ute etter en hyggelig film, da er The Friends verdt å se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.