Visit my YouTube channel here.

Friends with Benefits (2011)

To kåte sjeler.

Jeg skal innrømme at jeg lo noen ganger, spesielt de første 50 minuttene hadde noen få scener som fikk undertegnede til å trekke på smilebåndet. Men de siste 50 minuttene ble en brutal opplevelse med romantisk kliss og idioti som var vanskelig å kjøpe.

Justin Timberlake er en patetisk, dårlig skuespiller uten karisma. Han er en person uten sjel, og det merkelige er at han blir bare dårligere og dårligere som skuespiller. Mila Kunis er betraktelig bedre, men hun klarer aldri å bære en film helt alene, hun spiller for mye på det samme hele tiden. Hun passer i mindre roller, for i Friends with Benefits er hun bare ekkel som en litt sliten hore som det lukter sur svette av.

Friends with Benefits er en skitten film med kåte mennesker som ikke er ute etter et fast forhold i livet. Dette er nok et eksempel på hvor dårlige komediefilmene fra Hollywood er om dagen. Filmene mangler menneskelig trekk som gjør at man kan kjenne seg igjen i rollefigurene og i historien. Det er bare tull og tøys, hvor ble det av de vanlige filmene om vanlige folk?

Hva kan man si om Friends with Benefits? Ikke så mye, den er så tom og overfladisk at det er best å ha en spypose i nærheten. Og filmmusikken er noe av det verste jeg har hørt noensinne, den stinker like mye som filmen og de råtne rollefigurene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.