Visit my YouTube channel here.

Kill Your Friends (2015)

En ung mann som jobber for et plateselskap gjør alt for å beholde jobben, han er villig til å gå over lik for å beholde jobben sin.

Vi følger en mann som er redd for å miste jobben. Han trenger en hit, for hans jobb er i fare hvis han ikke klarer å signere en artist eller en gruppe som kan lage en stor hit.

Protagonisten i Kill Your Friends er villig til å drepe sine egne kolleger for å lykkes i denne bransjen. Han er ikke en sympatisk person, det er egentlig ingen i filmen.

Nå er ikke Kill Your Friends en film som byr på haugevis av drap. Hovedfokuset er på platebransjen og hva en person er villig til å gjøre for å beholde jobben. Han forteller oss seere hvordan bransjen fungerer, handlingen er lagt til slutten av nittitallet.

Filmen er interessant på sin måte, men den er litt treg og det skjer ikke så mye her. Vi møter for det meste ufyselige karakterer, personene som jobber for plateselskapet er en gjeng med hvithaier. De hygger seg når det går dårlig for sine egne kolleger.

Kill Your Friends føles ut som en slags kloning av American Psycho der suksess og status betyr alt. Og noen er villige til å gå over lik for å nå målet sitt. Dette er ikke en dårlig film, men det er heller ikke en kjempegod film. Det blir en film som er midt på treet, den klarer å holde interessen oppe, samtidig føltes den litt lang ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.