Visit my YouTube channel here.

Kill Buljo 2 (2013)

kill buljo 2

Jompa tar turen over til Thailand.

Bilde: 2.35:1
Lyd: Norsk DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk

Noen har drept reinsdyrene til Jompa, og samtidig finner den smarte Jompa ut at gevirene er fjernet fra de døde dyrene. Han er fast bestemt på å finne ut hvem som har gjort udåden, og ledesporene fører ham til skitne Thailand. Nå vil Jompa ha hevn!

Nå har jeg sett den første filmen kun en gang, men jeg husker jeg lo godt av den filmen. Nå er det heller ikke Tommy Wirkola som har regissert Kill Buljo 2, han har overlatt jobben til en kar som heter Vegar Hoel. Om det hadde så mye å si for resultatet tror jeg ikke. En merker godt at budsjettet var større i oppfølgeren kontra den betydelige billigere Kill Buljo, som så og føltes billig ut.

Kill Buljo 2 ble sett av rundt 125 000 personer på kino i Norge, det er ganske imponerende. Og slutten i oppfølgeren legger opp til en film til, så det kan virke som om det vil bli en trilogi, til glede for fansen.

Nå er det som sagt en stund siden jeg så den første filmen. Etter å ha sett Kill Buljo 2 så føler jeg at den første filmen var morsommere, den hadde noen geniale scener som jeg ikke føler at Kill Buljo 2 har.

Kill Buljo 2 prøver for hardt å være morsom hele tiden, det blir slitsomt i lengden. Samme formelen brukte også Kill Buljo, men den traff innertier flere ganger, det følte jeg aldri Kill Buljo 2 klarte å gjøre. Jeg følte ikke helt den samme sjarmen her som jeg gjorde i originalen.

Men det skal sies at Kill Buljo 2 fikk meg til å humre og le, det var bare at latterkrampen manglet. Humoren er like idiotisk og pubertal som i den første filmen, så likte du originalen, så vil nok Kill Buljo 2 by på latter og glede. Men hatet du den første filmen, så kan jeg ikke skjønne noe annet enn at du også vil hate oppfølgeren.

Bilde: 8/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart, varmt og ikke så skarpt.

Dialogen er klar og tydelig. Lydsporet klarer i enkelte scener å fylle opp rommet, og det er litt kraft her når filmen byr på litt action. Men bassen føltes litt ukontrollert ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.