Visit my YouTube channel here.

Kill Your Darlings (2013)

kill your darlings

En homofil mann blir funnet druknet, og en forvirret poet blir arrestert mistenkt for drapet på den homofile mannen. Men hva skjedde egentlig den kvelden, og hva skjuler den forvirrede poeten?

Kill Your Darlings er basert på sanne hendelser, og rollebesetningen er mildt sagt imponerende. Men hva hjelper det når historien og karakterene ikke klarer å engasjere. Karakterene er flate, ingen av dem fant jeg interessante i det hele tatt. Når man har med så mange gode skuespillere minus Harry Potter, så forventer jeg også mer levende karakterer enn de vi møter i Kill Your Darlings.

Nå kjenner ikke jeg til noen av disse poetene, så Kill Your Darlings er kanskje mest myntet på personer som kjenner til disse personene. Men uansett så har man en film der skuespillerne ikke har noe kjemi, karakterene er kjedelige og historien klarer ikke å engasjere.

Og noen må slutte å gi flere filmroller til Daniel Radcliffe, han stinker hardt! Det er alltid latterlig å se på når han blir overivrig og får mye energi, han minner meg om den onde guttekongen i Game of Thrones når han får i seg for mye sukker, bare at skuespilleren som spiller guttekongen er mer troverdig. Men hvis man tenner på å se Harry Potter bli rævpult , så vil nok filmen være av interesse.

Michael C. Hall burde kanskje også tenke på at han ikke spiller Dexter i alle filmer han medvirker i. I Kill Your Darlings er han Dexter, og karakteren han spilte i Six Feet Under. Han er så mørk og alvorlig med samme toneleie han har som Dexter. Hvorfor kan han ikke legge til en aksent og forandre litt på stemmen slik at han ikke høres ut som Dexter?

Nei, det her var trøtte greier med trøtte typer og fantastiske skuespillere som ikke får spillerom. Spesielt trist var det å se Elizabeth Olsen i en helt ubetydelig rolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.