Visit my YouTube channel here.

Boardwalk Empire: Season 2 (2011)

Nedturen.

Bilde: 1.85:1
Lyd: DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk
Ekstramateriell: Audio Commentaries, Back to the Boardwalk, New Characters, Updates to the Boardwalk, The Money Decade, Character Dossier, Secrets of the Past: Storytelling in Episode 11, Living in 1921

Nå henger friheten til Enoch Thompson i en tynn tråd når hans nærmeste allierte dolker ham i ryggen. De vil fjerne ham fra makten, noe som betyr at det enten blir fengsel eller en kule i skallen.

Den andre sesongen er hakket svakere enn den første sesongen. Det denne sesongen mangler er intensitet og nerve. Det blir veldig mye familie, politikk og hemmeligheter, men nerven som man fant i den første sesongen er aldri helt til stede her. Rytmen stemmer ikke helt, denne sesongen er litt overalt der den tar flere opphold og omveier før den igjen finner sporet.

De første episodene i den andre sesongen holder den samme kvaliteten man fant i den første sesongen, men midtveis i den andre sesongen så blir det ikke fullt så interessant med familiedrama og den store nedturen da alt går galt for de fleste karakterene i serien. Nå må de betale for sine synder, og den siste episoden kommer med en liten vending man kunne lukte 50 mil unna.

I alle serier så finner man alltid en eller flere karakterer man hater intenst. Min karakter er Margaret Schroeder, hun er en fryktelig kvinne med sin kvalmende, irske aksent. Det er ikke bare måten hun prater på, det er også hennes rollefigur som er kjedelig. Alle scener hun er med i, spesielt med barna og presten, gjør Boardwalk Empire til en litt dårligere serie. Jeg håper virkelig at noen vil ta henne av dage i den tredje sesongen, jeg klarer ikke den kjerringa og hennes unger. Og hva er det med alle de ubrukelige leiemorderne? Hver gang de forsøker å drepe noen, så ender de alltid opp med at de selv blir drept.

Boardwalk Empire er en god serie. Den andre sesongen er ikke like hardtslående som den første sesongen, men fremdeles er det en svært god sesong som tar det litt for mye med ro.

Bilde: 10/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 7/10

Bildekvaliteten er fantastisk. Når handlingen finner sted utendørs, så får man nesten tårer i øynene av hvor klart og fargerikt det er. Det ser også bra ut innendørs, da blir bildet selvsagt ikke like skarpt, men fargene sprudler og alt av detaljer blir fanget opp. Se bare på detaljene i ansiktene, kjolene og dressene karakterene går i.

Lyden er krystallklar, og sidehøyttalerne blir også brukt under demonstrasjoner og skuddvekslinger. Det eneste som mangler er litt mer bass i eksplosjonene.

Ekstramaterialet byr på tilbakeblikk, kommentatorspor til seks episoder og mye annet som forteller om hvordan det var å leve på denne tiden. Massevis av informasjon for de som er interessert i dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.