Visit my YouTube channel here.

Boardwalk Empire: Season 1 (2010)

En slange i paradis.

Når man ser på rollelisten, så vet man at Boardwalk Empire vil by på mye kvalitet. Her får man humor, sex og spenning, og selvsagt råskap når mennesker likvideres. Jeg ble allerede hektet fra første episode, det skjer ikke så ofte da det må noen episoder til, men her skjedde det altså. Ekstra morsomt var det å se en av mine favorittskuespillere i en sentral rolle, jeg snakker selvsagt om den alltid undervurderte Shea Whigham. Han er så herlig og hard, det samme må sies om den alltid fantastiske Michael Shannon. Herlige skuespillere.

Boardwalk Empire byr ikke på så nytt hvis man har sett en del gangster og mafiafilmer. Men den er så velspilt og elegant. Vi blir kjent med mange forskjellige karakterer som er interessante på hver sin måte, og takket være skuespillerne så blir man engasjert, nysgjerrig og ikke minst hektet.

Liker du mafiafilmer, og savner tomrommet etter The Sopranos, så er Boardwalk Empire serien du må se da den er mye bedre enn The Sopranos. Dette er en serie med stil og klasse, alt fra det estetiske til skuespillere og tidsperioden serien finner sted i, gjør at Boardwalk Empire er en av de beste seriene som går på TV nå om dagen. Hadde nå bare HBO kuttet vekk mange av de unødvendige sexscenene, men dette er HBO, så det skjer ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.