Visit my YouTube channel here.

The Twilight Saga: New Moon (2009)

Do not get me upset.

Som mann og filmelsker hater jeg naturligvis Twilight-serien. Denne serien må være beregnet på jenter under 12 år, for historien er syltynn og fjollete der vi følger egoistiske Bella Swan som ønsker å bli en vampyr så hun kan være med sin kjære Edward Cullen for evig og alltid. Men det er hindringer i veien når hennes venn viser seg å være en varulv, og han har også følelser for den meget psykisk syke Bella Swan.

Den første filmen var ganske ræva, men den hadde i det minste noen spennende scener og litt mer action enn New Moon. Se for deg to timer der Bella Swan sutrer og klager, og dialogen er pinlig dårlig. Jeg ble flere ganger pinlig berørt på filmens og seriens vegne, det er så tomt og meningsløst.

Mange kvinner sier at menn skjønner seg ikke på serien. Kanskje heller problemet er at kvinner helt ikke skjønner hva ekte romantikk og kjærlighet er? Kanskje det er blåste menn som vet litt mer om følelser og kjærlighet enn de selvutnevnte ekspertene? Når så mange unge jenter og eldre damer elsker denne serien, må jeg spørre hva er det de ser i serien? Det er ikke dyp kjærlighet vi er vitne til. Historiefortelling er elendig, dialogen er bedriten å høre på og rollefigurene i filmene er ganske tomme og innholdsløse.

Jeg klarer ikke trynet på Kristen Stewart, hun er ikke en god skuespiller. Hun blunker ikke like mye i New Blood som hun gjorde i den første filmen, men når de emosjonelle øyeblikkene dukker opp på skjermen, blunker hun verre enn verst. Det ser ut som om hun har vondt i magen, og at det vil komme en lydløs fjert hvert øyeblikk. Ikke nok med det er jeg lei av å se det slitne trynet til Kristen Stewart. Hun ser ut som et heroinvrak, hun er en bleik og kjedelig skuespiller som er meget heldig med at hun har kommet så langt som skuespiller. Hvem har hun og Robert Pattinson ligget med? Robert Pattinson er ikke direkte en kjekkas i filmen. Han må være en av filmhistoriens minst attraktive vampyrer som skal spille pen og udødelig. Det virker som om han har slått hodet sitt i en murvegg, og at han har fått alvorlig hjernerystelse. Til slutt har vi gjengen i bar overkropp som bor i skogen. De er varulver, men for meg virker de mer som ulovlige immigranter fra Mexico.

Hvis jenter tenner på filmer der unge menn går i bar overkropp og ikke har noe form for personlighet, og en latterlig historie der Bella Swan er egoistisk og tydelig har en eller flere alvorlige sinnslidelser, da vet jeg at kvinner ikke vet hva kjærlighet er.

Det er nesten ingenting nytt å hente i New Moon. Tar du 90% av historien fra den første filmen og bytter ut vampyrer med varulver, da har du historien i New Moon. Det skjer nesten ingenting av interesse, bare dårlige skuespillere uten innlevelse og kjemi. Men selv ikke de beste skuespillerne i verden kunne gjort mye annerledes med den bedritne dialogen og sutringen til rollefigurene. Jeg hater unge mennesker med kjærlighetssorg. De er så svake, og vet ikke hva resten av livet vil by på. Noen tog går, det betyr ikke verdens undergang, for det vil alltid komme nye tog.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: