Visit my YouTube channel here.

Red Dawn (2012)

red dawn

Nord-Korea angriper en liten by i USA, og en gruppe med yngre personer tar opp kampen mot de onde kreftene som truer nasjonens frihet.

Dette er altså nyinnspillingen av filmen med samme navn fra 1984. Red Dawn er en lat film som ikke bruker noe tid på å bygge opp karakterene, det gjelder for begge leire. Hele konseptet er idiotisk, overraskende nok har Red Dawn akseptable actionsekvenser der det er lett å holde styr på hva som foregår under skuddvekslingene.

Regner man ikke med actionsekvensene, så er ikke dette mye til en film. Karakterene har ikke personlighet, det er mange dårlige skuespillere og savnet av en skurk med stor karisma blir for stort i lengden. Nå var heller ikke originalen et mesterverk, jeg mener jeg foretrekker denne nyinnspillingen da actionsekvensene er mye bedre her. Men herregud, så svake karakterer da!

Red Dawn er en tom og innholdsløst film som blir reddet av actionsekvensene. Er det noen grunn til å se filmen? Nei, det er ikke noe poeng, selv om du liker originalen. Latskap kommer man ikke noe vei med her i livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.