Visit my YouTube channel here.

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)

We’ve been living above an entire world, and we didn’t even know it!

Så lenge filmer tjener gode penger, vil det alltid komme oppfølgere som bare blir tammere og tammere. Ice Age: Dawn of the Dinosaurs er nok et eksempel på nettopp det. Den første filmen i Ice Age-trilogien er klart den beste, Ice Age: Dawn of the Dinosaurs er den dårligste. Ice Age: Dawn of the Dinosaurs er en masete film som satser på tempo pga. at manuset er svakt. Noen morsomme scener er det, men for oss voksne er det ikke mye å le av. Barna vil sikkert kose seg, for dømmekraften er som alle vet ikke den beste når man er ung og dum.

En ting jeg la merke til denne gangen var at stemmeskuespillerne må være noen av de svakeste i en animasjonsserie som har blitt populær. John Leguizamo som Sid er klart den beste, etterfulgt av nykommeren Simon Pegg. Jeg trodde ærlig talt at det var Dominic Monaghan som ga sin stemme til Buck. Stemmen og underbittet var en tro kopi av Dominic Monaghan, men det viste seg å være Simon Pegg. Queen Latifah er en forferdelig stemmeskuespiller, hun er egentlig et ekkelt kvinnemenneske også. Jeg hater den kvinnen!

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs er en ganske innholdsløs animasjonsfilm som er blottet for humor. Madagascar: Escape 2 Africa, som jeg ikke hadde noen forventninger til etter å ha blitt veldig skuffet over den første filmen, er en god del bedre enn Ice Age: Dawn of the Dinosaurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.