Visit my YouTube channel here.

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)

To defeat the darkness out there, you must defeat the darkness inside yourself.

The Chronicles of Narnia er for meg den stygge andungen sammenlignet med Harry Poter-filmene. The Chronicles of Narnia er for de aller yngste som ikke klarer å skille mellom gode eventyrfilmer og dårlige.

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader er på nivå med den andre filmen i serien, det vil da si at filmen er ganske så dårlig. Skuespillerne er grusomme, historien generisk og kjedelig. Hvorfor se The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, når du kan se Pirates of the Caribbean?

Når det gjelder skuespillerne er det utrolig at en film med så stort budsjett har så dårlige skuespillere og middelmådige spesialeffekter. Skandar Keynes som spiller Edmund Pevensie er en demon i forkledning. I alle tre filmene får jeg lyst til å slå til skjermen når han viser seg ansiktet sitt. Han er helt talentløs, se på energien han formidler på skjermen! Hvilken energi?

En absurd liten bihistorie finner man også i denne filmen. Georgie Henley som spiller Lucy Pevensie ønsker å se ut som søsteren sin Susan Pevensie, spilt av Anna Popplewell. Ærlig talt, jeg ser fremdeles godt, så hvorfor ønsker en person som sikkert vil bli ganske attraktiv når hun blir en voksen dame å se ut som en sliten og oppblåst frosk? Anna Popplewell er ikke attraktiv sammenlignet med Georgie Henley. Uhørt!

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader håper jeg blir den siste filmen i serien om Jesus og hans hjelpere. Historien fikk jeg nesten ikke med meg, jeg lurte på hva som egentlig var historien når rulleteksten endelig dukket opp på skjermen. Alt er så generisk her, det er null kreativitet, bare dumskap der rollefigurene gjør dumme valg hele tiden. Historien er også dårlig fortalt, oppstykket og rotete. Når man lager en eventyrfilm til sjøs, og det er kamp mellom gode og onde krefter, kan man i det minste skape en atmosfære man kan ta og føle på. Den følelsen eksisterer ikke i The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.