Visit my YouTube channel here.

Keith (2008)

keith

You don’t care what people think, your just you.

Natalie er en populær jente. Hun er skoleflink, har mange venner og hun har store fremtidsplaner. Helt til hun treffer Keith. Keith er en mystisk person hun aldri har lagt merke til. Han er helt motsatt av Natalie. Han gjør ting hun aldri kunne ha tenkt seg. Keith får henne til å våkne, på godt og vondt. Hennes trygge boble sprekker, og for første gang i livet møter hun motgang. Vil denne opplevelsen gjøre henne til en sterkere person som ser annerledes på livet?

Keith er en kjempefin ungdomsfilm som alle burde få med seg, spesielt yngre. Det er nok mange som vil kjenne seg igjen i Natalie. Hun er i en trygg verden der alt er godt. Keith er en film som får oppegående mennesker til å tenke, til å føle. Ikke tro at vonde ting ikke kan skje deg selv, for det kan det. Ingen kan se inn i fremtiden. Lev dagen i dag, ikke morgendagen.

Skuespillerne gjør en flott jobb. God kjemi er det mellom hovedrolleinnehaverne, noe som er meget viktig i en følelsesladet film om hvor skjørt livet kan være. Filmmusikken er nydelig, den består mest av følsomt gitarspill.

Keith er en herlig film om å finne seg selv, lære at livet ikke alltid går på skinner og det å leve sitt eget liv, ikke andres. Spesielt foreldre som tvinger sine barn til å leve deres liv, ha deres målsetninger og drømmer som kanskje aldri ble noe av. La nå ungene bestemme selv hva de vil bli her i livet.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.