Gigantic (2008)

Brian Weathersby vil ha barn. Han prøver å adoptere et barn fra Kina, og samtidig treffer han en kvinne som han får varme følelser for.

Gigantic har to solide skuespillere i Paul Dano og Zooey Deschanel. Hver gang jeg ser Paul Dano, tenker jeg på There Will Be Blood og milkshake. Genial scene. Zooey Deschanel er alltid strålende som søt og forvirret. Hun virker alltid så uskyldig, det samme er hun her.

Dette er ikke en teskje-film, her må man tenke mye selv. Og selv om temaet er tydelig, er det noen scener her som ikke blir forklart. Det er spesielt noen scener med en hjemløs type spilt av Zach Galifianakis. Jeg tenkte hele tiden på Fight Club, men samtidig skjønner jeg ikke helt symbolikken med den hjemløse karen. Hvorfor gå til angrep på seg selv? Hva er det Brian Weathersby har å skjule? Har han alvorlige psykiske problemer, noe jeg ikke tror. Vi får i hvert fall servert noen merkelige scener.

Gigantic er en dramafilm om en ung mann som ønsker seg et barn. Det handler om livet, og for den som ikke liker å tenke selv, er Gigantic feil film å se. Det er nok en film som burde sees noen ganger før den synker skikkelig inn. Livserfaring er en viktig ting å ha når en setter seg ned for å se Gigantic. Det er en sjarmerende film som rusler avgårde i et labert tempo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.