Visit my YouTube channel here.

Unknown (2011)

Hvem er Martin Harris?

Unknown og Liam Neeson følger i fotsporene til Taken og ikke minst Jason Bourne-filmene. Det er lett å skjønne hva som foregår tidlig i filmen, men det kommer en vending mot slutten jeg ikke luktet. Denne vendingen gjør filmen dummere, og slutten blir aldri tilfredsstillende. Rettere sagt, Unknown har en feig slutt som gjerne kan legge opp til noen oppfølgere, for her lukter det Jason Bourne lang vei, noe som var skuffende. Kreativitet er en mangelvare i Unknown, dette har vi da sett mange ganger og ikke minst bedre i Jason Bourne-filmene og Taken, siden Liam Neeson spiller så å si samme rollefigur.

Liam Neeson kler rollen som tøffing, han og Bruno Ganz er de eneste høydepunktene i denne lett forglemmelige actionthrilleren som har for mye dødtid og idioti i lengden. Og noen må slutte å gi January Jones filmroller. Hun kan ikke spille for fem øre, det er patetisk å se på denne isdronningen uten karisma. Kvaliteten på nye kvinnelige skuespillere i Hollywood er ikke særlig høy, de klarer å ødelegge filmer etter filmer uten at noen stopper dem. Vi har nok med Orlando Bloom og Hayden Christensen, nå dominerer kvinner i negativ forstand, spesielt i popcornfilmer. En skuespiller trenger ikke å ha mye skjermtid for å ødelegge mye av en film, det kreves bare noen få minutter så er skaden gjort. Å kalle January Jones for en skuespiller er som å spytte i trynet på de ekte skuespillerne som har talent. Feil skuespillere til feil roller er noe av det verste jeg vet, og når du er så talentløs som January Jones, da er det ingen vei tilbake.

4 thoughts on “Unknown (2011)”

  1. *ler* Nei denne er kommet for å bli 🙂
    blir sett en del filmer fremover nå… de har ligget for lenge og støva ^.^ Skal prøve å bli litt strengere jeg og (særlig med 10’ere *ler*)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.