Visit my YouTube channel here.

2046 (2004)

Everyone who goes to 2046 has the same intention, they want to recapture lost memories. Because in 2046 nothing ever changes. But, nobody knows if that is true or not because no-one has ever come back.

2046 er ikke den mest engasjerende filmen jeg har sett. Filmen er visuelt vakker og filmmusikken er strålende, noe av det beste jeg har hørt. Men å bry seg om horebukker blir vanskelig å svelge, og derfor kommer jeg aldri innpå rollefigurene. De mest interessante får for lite skjermtid, de mest horete får for mye.

Kar Wai Wong liker å bruke de samme skuespillerne, men når Maggie Cheung og Brigitte Lin mangler, sier det seg selv at det ikke vil bli det samme med Ziyi Zhang og Li Gong. Jeg har aldri likt Ziyi Zhang. Det er noe med hennes utseende som ikke stemmer, og hennes talent som skuespiller er oppskrytt. Hun er alltid så kald og fjern, distansert og viser lite følelser som føles ekte. Hun er ikke vakker eller talentfull, merkelig at hun har kommet så langt som hun har gjort, men nå ser det heldigvis ut som om hun har blitt glemt de siste årene. Li Gong får ikke mye skjermtid, hun er en bedre skuespillere enn Ziyi Zhang, men vakker og sexy er hun ikke.

Fantastisk filmmusikk, men for lang spilletid og for mye fokus på horeri og Ziyi Zhang ødelegger mye. Jeg følte meg ikke mye hjemme i 2046, nærmeste jeg kom en rollefigur var rollefiguren til Faye Wong. Faye Wong er den som klart skiller seg mest ut med sitt vakre ytre og talent. Jeg elsker den dama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.