Visit my YouTube channel here.

City Under Siege (2010)

Mutanter i Hong Kong.

Hong Kong har sin Michael Bay, hans navn er Benny Chan. Jeg husker for en del år siden at jeg alltid så frem til en film regissert av Benny Chan. Hvorfor, er nå for meg helt uforståelig. Mannen har så mange feil som regissør at det er utrolig at noen vil spytte inn så mye penger i hans prosjekter.

City Under Siege er en popcornfilm som tar det meste fra X-Men, og blander kampsport og spesialeffekter. Det smeller høyt i City Under Siege, høyttalerne får kjørt seg. Synd at filmen er så innholdsløs som den er. Alt av klisjer finner man i denne filmen. Elendig historiefortelling, idioter til rollefigurer og selvsagt en håpløs fortalt kjærlighetshistorie. Benny Chan skaper ikke noe som helst originalt med City Under Siege, han tar det som hører popkulturen til og tråkker det godt ned i søla.

Rollelisten byr på mange kjente navn, men de fleste her har sine begrensninger som skuespillere. Aaron Kwok er som vanlig kjedelig og irriterende. Qi Shu passer best i dramafilmer og lette romantiske komedier. Collin Chou liker jeg, men han må velge andre roller enn dette. Jacky Wu har rotet det til, alle så for seg en stor fremtid for denne karen etter SPL, men etterfølgeren til Jet Li har ikke fått det til. Det er ikke hans skyld, det er ideetørken i Hong Kong som er ødeleggende for hans karriere.

City Under Siege starter med Hulken, og avslutter med Collin Chou i verdens mest falske muskeldrakt. Dette er en elendig popcornfilm uten mål og mening. Den blir dårligere og dårligere jo lenger ut i filmen man kommer, og slutten er katastrofal når Collin Chou faller for Qi Shu. Vi trenger ikke flere filmer fra deg Benny Chan, dine dager er talte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.