Visit my YouTube channel here.

Wild City (2015)

wild city

En tidligere politimann havner i trøbbel når han hjelper en ung kvinne som har noen farlige personer etter seg. Sammen med sin yngre bror forsøker de å holde seg i live, men like i hælene har de noen gangstere etter seg og politiet er også ute etter dem.

Jeg trodde at regissør Ringo Lam var ferdig med filmindustrien og at han hadde pensjonert seg, men det viser seg ikke helt å stemme. Etter å ha sett Wild City, håper jeg at han aldri mer vil lage en eneste film så lenge han lever.

Ringo Lam er ansett for å være en av de mest viktige og beste filmregissørene som lagde filmer på 80 og 90-tallet i Hong Kong. Dette er mannen som har laget filmer som City on Fire, Full Contact, Prison on Fire og Maximum Risk.

Så er Wild City verdt å se? Nei, dette var en stor skuffelse! Det er noen gode ting her, spesielt er volden hard og brutal, men historien og karakterene er så generiske. Jeg brydde meg ikke om karakterene, og jeg hatet den billige måten man brukte moren til de to brødrene på. Jeg brydde meg ikke om hun ville leve eller ende opp død.

Så over til Louis Koo. Jeg er så lei av å se hans ansikt i hver eneste Hong Kong-film de siste fem årene. I starten av hans karriere likte jeg ham, men i løpet av de siste årene har jeg merket at han kun har det samme ansiktsuttrykket hele tiden. Han er så alvorlig, han har stor mangel på karisma og en indre ild. Han er så kjedelig å se på, han dreper energien hver eneste gang han viser sitt sjelløse ansikt.

Det er noen gode actionscener i Wild City, spesielt mot slutten av filmen. Utenom det er karakterene veldig svake, du bryr deg ikke om dem og historien er veldig generisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.