Visit my YouTube channel here.

City War (1988)

city war

En gangster er ute etter hevn etter at en politimann skjøt ham i skrittet slik at han ble impotent.

City War har det samme problemet som så mange andre Hong-Kong-filmer har, spesielt filmer som ble laget på 80 og tidlig 90-tallet. Manuset er for simpelt, og karakterene føles ikke ut som ekte mennesker når de er så endimensjonale og gjøre dumme ting hele tiden. Se bare på politimannen som får en impotent gangster etter seg, han er en tegneserieklovn som ikke hører hjemme i virkeligheten. Han er så sinna, det eneste han er er sinna. Han er sikkert sinna når han har sex med sin lite attraktive kone også!

Jeg har også lagt merke til at kinesiske damer på denne tiden var svart lite attraktive. Alle ser ut som noen billige horer, og det skal sies at vi finner en hore her. Det er ikke bare damene som er lite attraktive. Alt fra klær, biler og menn ser ut som avføring, med unntak av Chow Yun Fat da. Han er en søt fløtepus.

City War har i det minste litt energi, og jeg setter alltid pris på en familiemassakre. Men utover det har ikke City War noe nytt og tilby hvis man har sett noen av de beste actionfilmene fra Hong Kong på 80 og 90-tallet. City War er en typisk samlebåndsproduksjon som mangler sin egen identitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.