Visit my YouTube channel here.

The Wicked City (1993)

Demoner i Hong Kong.

The Wicked City er en spesialeffektfilm med demoner i hovedrollene. Effektene er greie nok tatt i betraktning at dette er en film fra Hong Kong. Men selve historien er så rotete og idiotisk at jeg satt med brekningsfornemmelser, spesielt når rollefigurene åpner munnen og spyr ut råtten dialog som nok har blitt skrevet av noen onde demoner med dårlig ånde. Dialogen slo meg bakover i stolen, den råtne stanken ble for mye, det er lenge siden jeg har følt meg så kvalm. Det ble vanskelig å feste blikket på skjermen, historien og dialogen drepte litt av min sjel og godhet.

The Wicked City er en film som nok ble skrevet i rus, tenker spesielt på LSD. Effektene holder mål, men resten av filmen stinker sur gammel susp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.