Visit my YouTube channel here.

Resident Evil: Degeneration (2008)

Zombier!

Så var det på tide med en ny Resident Evil film, men denne gang som en CGI-film. Animasjonen er på det jevne, akkurat som man ser det i spillene. Det er noen scener som imponerer, spesielt i starten når det er mørkt og rollefigurene må bruke lommelykter. Da ser Resident Evil: Degeneration virkelig bra ut.

Har man spilt et Resident Evil spill så vet man hva som venter. Resident Evil: Degeneration har ikke noe nytt å fortelle. Det har alltid vært problemet med spillene og filmene. Gi oss noe nytt! Historien har nå blitt kjedelig og utvannet.

Resident Evil: Degeneration er en typisk middelmådig film som aldri imponerer, men som heller ikke er skikkelig dårlig. Største problemet med filmen er skuespillerne som gir sine stemmer til rollefigurene. Jeg har aldri hørt dårligere stemmeskuespillere samlet i en og samme film. Du hører tydelig at de leser etter manus, det er null innlevelse, samtidig har de ikke stemmer som passer inn i dette miljøet. Det virker som alle har fått noe beroligende. Helt for jævlig å høre på i lengden.

Selv om man liker Resident Evil-spillene, er ikke dette en nødvendig film å få med seg.

5

Jeg har plassert min blogg i Skienbloggportalen Bloggurat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.