Visit my YouTube channel here.

The Resident (2011)

Jeg er så kåt!

The Resident forventet jeg svært lite av. Etter fem minutter ville jeg slå av filmen, noe jeg dessverre ikke gjorde. Filmer der kvinner blir forfulgt og kikket på pleier å stinke. Denne type filmer er mer ufrivillige morsomme enn spennende.

The Resident er ikke en erotisk thriller. Den er ingen av delene, selv om den forsøker å være litt erotisk der Hilary Swank smører seg inn med fuktighetskrem og sprader rundt i underbuksa. Denne åpningen burde være nok til å skremme de fleste, men som en ekte mann med hår på brøstet, fullførte jeg filmen.

Først og fremst, hvorfor skal jeg bry meg om Juliet Devereau? Jeg kjenner ikke dette mennesket, hun kan være et dårlig menneske, men siden hun er lege kan hun ikke være det i denne idiotiske filmen. Manuset er elendig, folk jeg ikke kjenner klarer jeg heller ikke å bry meg om når jeg ikke kjenner deres gode og svake sider. Da er The Resident ute å kjøre, for dette er en kvalmende og overfladisk film som prøver å være spennende med noen av verdens mest innholdløse rollefigurer.

En farse av en film uten noe som helst mening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.