Visit my YouTube channel here.

Sanctum (2011)

Idioter.

Sanctum er en elendig film, en lidelse, en fordummende film, rett og slett en katastrofe. Manuset er en katastrofe, hallo, vi er i 2011! Det er noen spennende skuespillere med i Sanctum fra Australia, men selv de beste i filmen er elendige. Den bedritne regissøren må ta mye av skylden, hele produksjonen er pillråtten, det lukter surt av Sanctum.

Alle billige klisjer blir brukt. Damene i filmen er selvsagt ubrukelige. Eneste de kan er å være dumme og kle av seg når den ene nekter å ta på seg våtdrakten til en død person. Da kjenner dama sin rolle når hun nesten fryser ihjel og mennene kommer og drar henne av klærne for å varme henne opp. Selvsagt gjør denne dama dumme ting som vil skape store problemer, og det er ikke vanskelig å gjette hvem som vil overleve når vi ser slutten i begynnelsen av filmen. Jeg orker ikke å starte med far og sønn forholdet, klisje og pappfigurer holder lenge.

Jeg kommer alltid til hate filmer som er filmet digitalt. Filmfølelsen er bare ikke der, og dataeffektene blir mer synlige og ikke minst dårligere når man har med amatører å gjøre. Skal man som seer få følelsen at man er i en grotte i Sanctum? Skal dette være en ond spøk? Se bare på noen av de første scenene når gruppen rappellerer ned i grotten, man ser tydelig at her er det et stort lerret bak. Og sånn fortsetter det, steiner som ligner på plastikk og mye dataeffekter som ser falske ut. Hva faen, året er for helvete 2011! Det hjelper lite å bruke utstyret som James Cameron brukte når han filmet Avatar, for Sanctum er og forblir en stygg, stygg film!

Sanctum er en stinkbombe av en film, en stor vits er den. Spennende er det ikke, man vet utfallet og en spennende skuespiller som Rhys Wakefield blir gjort om til en amatør. Drittfilm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.