Visit my YouTube channel here.

Killer Elite (2011)

Forviklinger.

Jeg er så lei av Jason Statham, alle hans siste filmer føles veldig like ut der han kun spiller på sin ene streng. Jeg blir dårlig bare jeg ser navnet hans om dagen, selv Steven Seagal i sine glansdager hadde mer tilstedeværelse og aggresjon. For er det noe Jason Statham mangler så er det aggresjon. Når ting går til helvete, så har han ikke en ny streng å spille på, han er kun den vanlige monotone utgaven av seg selv. Jeg tror ikke på det han forsøker å formidle når han er veldig sint.

Selve filmen er skikkelig rotete fortalt. Det skjer mye, men hva som skjer er vanskelig å si da filmen er så blottet for sjarm og gode actionsekvenser. Når jeg endelig trodde at filmen var ferdig, så bare fortsetter den i det uendelige. Filmen varer faen meg i nesten to timer, og tro meg, det vil du merke!

Killer Elite er noe av det dølleste jeg har sett på lenge. Clive Owen og Robert De Niro er med, sistnevnte får svært lite å gjøre, rollefiguren som Clive Owen spiller virker mentalt ustabil og er vanskelig å lese.

Killer Elite er en skikkelig dårlig actionfilm som tar seg selv så seriøst. Det finnes ikke en person i filmen man kan sympatisere med, alle er like ille, da begår man det største tabben i min bok. Og når det ikke er spennende eller interessant, og gode og kreative actionsekvenser mangler, da behøver ikke filmer som Killer Elite å se dagens lys.

2 thoughts on “Killer Elite (2011)”

  1. Statham er nåtidens mest overvurderte “actionhelt”. Han fungerer kun i biroller som dum machofyr med begrenset intelekt, i disse rollene fungerer han perfekt, sikkert på grunn av dette noen idioter forfremmet ham til antiactionhelt nr 1. Funker ikke, kommer aldri til å funke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.