Visit my YouTube channel here.

Fulltime Killer (2001)

fulltime-killer

I love trailers. They represent the best a movie has to offer. Just like when you die, your life flashes before your eyes.

Regissør er Johnnie To, og med seg har han fått Andy Lau, Simon Yam og japanske Takashi Sorimachi. Sistnevnte skuespiller vet jeg ikke hvem er. Filmene han har medvirket i har jeg heller ikke sett. Men han gjør en grei jobb i Fulltime Killer, men dette er Andy Lau sin film

Andy Lau er en filmgal leiemorder som er impulsiv. Han skjuler ikke at han er en leiemorder. Han er ute etter den beste leiemorderen slik at han kan få den tittelen. Her storspiller Andy Lau. Mannen er kul med skinnbukser og en rød skinnjakke. Han sjekker opp en dame ikledd en presidentmaske som han også har på seg når han går på kino. Er mannen rå eller?

Actionscenene er gode og det er skikkelig trykk i dem, dette er noe Johnnie To kan. Scenen der Andy Lau går amok på en politistasjon er det høy klasse over. Andy Lau rocker vilt i hele filmen. Underholdningsverdien er høy, men er det en ting å sette fingeren på så er det manglende karakterdybde og kjærlighetshistorien fungerer ikke for min del. En helt vanlig kvinne faller for to leiemordere? Jeg kjøper ikke den lettvinte utviklingen denne historien tar, så her var Johnnie To slapp. Ellers en flott actionfilm der Andy Lau er kongen.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.