Visit my YouTube channel here.

Triangle (2007)

triangle.jpg

Tre venner finner en verdifull skatt, men det er flere som vil ha tak denne skatten.

Triangle var et spennende prosjekt. Filmen har tre av de største regissørene i Hong Kong, Tsui Hark, Ringo Lam og Johnnie To. De delte filmen på tre, så de lagde rundt 30 minutter hver. Ringo Lam har sett sine beste dager som regissør, og Tsui Hark er ikke så langt unna han heller. Det er Johnnie To som er desidert den beste regissøren her. Han klarer fremdeles å levere kvalitetsfilmer, og han blir bare bedre og bedre som regissør. Nesten alt han tar i om dagen blir til gull. Jeg gleder meg veldig til å se Mad Detective.

Men tilbake til filmen. Triangle var en skuffelse. Den var ikke direkte dårlig, men selve historien er ikke god nok. Jeg forventet en bedre historie med noen gode rollefigurer som satt sitt preg på filmen. Men det var det ingen som gjorde her, og det ble til tider en daff affære.

Det er den siste akten som er godbiten, og man kjenner igjen stilen til Johnnie To stilen med en gang den siste akten begynner. Han har fått actionscenene, og der er mannen sikker med spenning, tempo, skuddvekslinger og god filmmusikk som passer til scenene vi ser.. Det er få regissører som klarer å få en scene med en plastpose til å bli spennende og hektisk. Det klarer Johnnie To.

Selv med tre gode regissører klarer de ikke å redde Triangle. Historien i filmen er for dårlig. Jeg så for meg en mørk film med sterke rollefigurer, men nei. En høyst ordinær film uten særpreg.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.