Visit my YouTube channel here.

My Left Eye Sees Ghosts (2002)

my-left-eye-sees-ghosts.jpg

Etter en ulykke ser May Ho spøkelser med sitt venstre øye.

Det er litt merkelig å se en Johnnie To film som ikke handler om triaden etter hans siste filmer. Johnnie To har en lang merittliste, og han har sine perioder der han varierer sjangere. Denne gang byr han på en romantisk komedie.

My Left Eye Sees Ghosts starter ikke direkte lovende. Den er veldig fjollete i starten. May Ho er en rollefigur man ikke får sympati for, men hun forandrer seg etter hvert og det gjør også filmen. Humoren sitter bedre, og historien begynner å fungere.

Det My Left Eye Sees Ghosts mangler er karakterdybde. Hadde den hatt det, så hadde filmen vært en liten perle. Man kan si at My Left Eye Sees Ghosts er en lett utgave av Windstruck, og da vet du hva du får. Filmen er til tider vakker å se på, og filmmusikken er god. Skuespillerne gjør en strålende jobb, og Sammi Cheng og Ching Wan Lau har god kjemi.

Ikke undervurder denne filmen. Selv om den starter fjollete så er det mye godt her. Den er dypere enn den utgir seg for å være, og man blir sittende med tårer i øyne på slutten.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.