Visit my YouTube channel here.

Kisaragi (2007)

kisaragi.jpg

Fem menn skal hedre en fotomodell ett år etter at hun tok sitt eget liv. Men underveis finner de ut at hun ikke tok sitt eget liv. De mener at en av dem drepte henne, eller hadde skylden for tragedien.

Landet er Japan, og sjanger er thrillerkomedie. Kisaragi er en lavbudsjettfilm der all handlingen foregår i et lite rom. Der sitter det fem menn som skal hedre den avdøde fotomodellen ett år etter at hun tok sitt eget liv. Underveis kommer de med konspirasjonsteorier, og det blir stort leven når de forsøker å finne ut av hvem som står bak eller har skylden for tragedien. Her skal gjerningsmannen finnes, koste hva det koste vil.

Kisaragi er en velspilt film med interessant dialog og en morsom historie. Det eneste jeg har å utsette på filmen er spilletiden som er litt for lang. Kisaragi burde ha vært trimmet ned med rundt 20 minutter, for det er noen scener som blir for lange.

Tar du The Man from Earth og bytter sjanger til krim så har du Kisaragi. Filmen er et friskt pust, og viser at man ikke behøver å ha et stort budsjett for å lage en god film. Det holder med fem menn og ett lite rom.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.