Visit my YouTube channel here.

Yellow Tears (2007)

Den siste sommeren.

Fire venner som alle er kunstnere, må lære å ta ansvar over sine egne liv en sommer. Det er kun en av dem som jobber, de tre andre er bomser som ikke vil ta seg deltidsjobber fordi at de er kunstnere. Litt av noen typer det her!

Yellow Tears er først og fremst en lett og sjarmerende film der vi følger de fire vennene som er usikre på hva de vil i livet når livet butter imot. Filmens eneste mål er å spre glede og litt livslærdom. Den siste halvtimen blitt mørkere, og da får vi også se forvandlingen fra ung voksen til voksen. De er flinke til å spise mat og bruke penger, men når pengene tar slutt, så selger de nesten alt av eiendeler for å slippe å ta seg en deltidsjobb. Det burde fortelle det meste om denne vennegjengen.

Dette er en sjarmerende og fjollete film som aldri tar av, heldigvis. Den lever sitt eget liv, og liker man denne type japanske filmer, så burde man sjekke ut Yellow Tears. For den har sjarm i massevis, og atmosfæren er det jeg setter mest pris på i denne type filmer fra Japan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.