Visit my YouTube channel here.

Ghosts of Girlfriends Past (2009)

Love is magic comfort food for the weak and uneducated!

Jeg forventet en skikkelig drittfilm når jeg satte meg ned for å se Ghosts of Girlfriends Past, men filmen var ikke så aller verst. Starten av filmen er elendig, heldigvis blir den bedre og faktisk litt rørende mot slutten. Ghosts of Girlfriends Past er helt klart en nyinnspilling av Scrooged, er vel plagiat, men nå er det bryllup som er i fokus, ikke jul.

Matthew McConaughey er en slesking, men han skal ha ros for at han klarer å bære filmen på sine skuldre. Det gjør han ofte, for det er ingen hemmelighet at han medvirker i ganske mange dårlige filmer som pleier å ha et elendig manus. Han lever seg inn i rollen som en idiot som endelig åpner øynene. Jennifer Garner leverer en grei rolletolkning, jeg har sett henne bedre. Resten av skuespillerne glemmer man med engang filmen er ferdig, spesielt Lacey Chabert som jeg ikke fordrar. Ikke er hun noe å se på, ikke er hun noe til skuespiller. På tide med en ny jobb for denne talentløse kjerringa.

Ghosts of Girlfriends Past byr ikke på noe nytt, men Matthew McConaughey leverer en solid rolletolkning som gjorde at jeg faktisk brydde meg litt om hva som ville skje, ikke at resultatet overrasket. Dette er selvsagt en jentefilm, men jeg skal innrømme at jeg fant den litt søt jeg også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: