Visit my YouTube channel here.

The Past (2013)

the past

En iransk mann som forlot sin kone, returnerer til Frankrike. Ekskona har funnet en ny mann, hun skal gifte seg så hun trenger en skilsmisse så raskt som overhodet mulig. Men ungene, spesielt den eldste datteren, vil ikke at moren skal gifte seg med den nye mannen hun har funnet. Så nå havner den iranske mannen mellom to skyttergraver.

The Past er en veldig jordnær og velspilt film som mange vil kjenne seg igjen i når mor eller far finner seg en ny kjæreste, men ungene aksepterer ikke den nye hverdagen. Det skal sies at The Past byr på en mer dyster historie der visse karakterer gjør noen dumme valg til feil tid.

Skuespillerne formidler de indre følelsene på en naturlig måte som gjør at The Past blir veldig realistisk og for noen sikkert en kjedelig film. Men sånn er livet for det meste og for de fleste, før eller siden vil man oppleve vanskelige ting i livet, la oss bare håpe at det ikke blir like ille som det vi ser i The Past.

Det skjer kanskje ikke så mye spennende den første timen, men filmen har en overraskelse på lur når viser seg at det er en person som bærer på en mørk hemmelighet. Hemmeligheten er svært ødeleggende for personen som bærer på den, spørsmålet er om det er lurt å dele den sammen med noen, eller å leve sammen med den vonde hemmeligheten.

Ikke la deg lure av den første timen med vanlig familiedrama. Underveis skjer det interessante ting, det er mer her enn det du først tror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.