Visit my YouTube channel here.

The Others (2001)

the others

En mor og hennes to unger som bor i et stort hus får problemer med spøkelser. Ting blir verre når tre nye tjenere dukker opp i hjemmet.

The Others kom ut noen år etter klassikeren The Sixth Sense. Nå er det vanskelig å ikke røpe noe av handlingen når man snakker om The Others og det som skjer i denne filmen. Men i motsetning til The Sixth Sense er The Others mer en dramafilm enn en grøsserfilm. Det er noen spennende scener her, atmosfæren er god, men det meste handler om moren og hennes forhold til sine to barn, spesielt datteren i huset.

Nicole Kidman er strålende i The Others. Hun bærer mesteparten av filmen på sine skuldre, noe hun gjør med stor stil og prakt. Det mest interessante i filmen er forholdet mellom moren og datteren, skuespilleren som spiller datteren er også veldig god i rollen. Hun er som en liten djevelunge som kun er ute etter å lage bråk.

The Others er en rolig og stille film med noen spennende scener, ikke forvent en vanlig grøsserfilm der det skjer mye. The Others er mer en dramafilm som har en overraskelse på lur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.