Visit my YouTube channel here.

The Day (2011)

the day

I en postapokalyptisk verden søker fem slitne personer ly i et gammelt hus. Men snart dukker det opp kannibaler som vil ha litt kjøtt.

The Day er et makkverk av en film som er dørgende kjedelig og uten liv. Karakterene bryr man seg ikke om, skuespillerne klarer ikke å bringe liv til karakterene, det er ikke bare skuespillernes skyld, det råtne manuset må få mye av skylden.

Se for deg The Road, når far og sønn går inn i huset til kannibalene, bare at i The Day forlater ikke karakterene huset. De tar opp kampen mot titalls kannibaler, ingen av kannibaler har du noen form for personlighet. Det skal sies at de sentrale karakterene heller ikke har personlighet, det er ikke noe mening med denne filmen i det hele tatt. Ikke klarer den å underholde, ikke klarer den å skape spenning og det viktigste er jo at man i det minste skal bry litt om de uskyldige og snille karakterene i filmen. Det gjør man altså ikke.

The Day er en meningsløs film med et elendig manus og tomme karakterer. Klippingen og kamerabruken under actionscener viser at regissøren ikke har kontroll på det han holder på med. Det er uoversiktlig og svært irriterende når man ikke får se hva som egentlig foregår under disse enkle actionscenene.

The Day er ikke verdt en dritt som film, jævla søppel, jævla WWE Studios og deres søppelfilmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.