Visit my YouTube channel here.

Phobia 2 (2009)

phobia 2

Fem nye kortfilmer.

Phobia 2 er ikke like god som den første filmen. I oppfølgeren finner man fem kortfilmer der tre av kortfilmene er kjedelige og svært generiske. Det er først når regissørene bak filmene Shutter og Alone tar i et tak at kvaliteten tar seg betraktelig opp. Spesielt den siste kortfilmen er morsom og vellaget. Det er morsomt å se når noen gjør narr av sine tidligere verk, det var først da Phobia 2 blir underholdende og man sitter ikke og kikker på klokka.

Jeg kommer ikke helt over de tre første kortfilmene. Den første er bare dum og lite spennende der en ung gutt må betale for sin umodne oppførsel. Bryr man seg om gutten? Nei!

Den andre kortfilmen som finner sted på et sykehus kunne vært ganske god, men den er så forutsigbar at det hele blir litt kjedelig og ganske så idiotisk. Det tar ikke mange minuttene før man skjønner hva som foregår.

Den tredje kortfilmen er klart den svakeste av dem alle. Thailandske zombier som løper etter en liten lastebil er noe av det kjedeligste jeg har sett. Her finner man ikke noe kreativitet i det hele tatt. Kortfilmen er like død som zombiene.

Den fjerde kortfilmen fungerer greit, men den skremmer ikke, men litt trykkende atmosfære har den. Men slutten er grusom og idiotisk.

Som nevnt ovenfor, så er den siste kortfilmen den beste med mye energi og morsomme scener. Den har kreativiteten som de andre kortfilmene mangler.

Jeg vil anbefale å se den første filmen, Phobia, og den siste kortfilmen i oppfølgeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.