Visit my YouTube channel here.

V/H/S (2012)

vhs

En tapergjeng får i oppgave å stjele en videokassett, men de finner ikke videokassetten med det første. Det er mange videokassetter i huset med en død person i en stol, og det som blir vist på skjermen er ikke hverdagskost.

En hel haug med forskjellige regissører har laget hver sin kortfilm med svært lite innhold. Den første kortfilmen er den beste, kvinnen som spiller den merkelige skapningen er virkelig god og ekkel. Den andre episoden er elendig, det er også den tredje kortfilmen. Den andre kortfilmen er så langtekkelig, og ikke uventet er det Ti West som har regissert den kortfilmen. Den tredje er fornærmende for intelligensen. Den fjerde kortfilmen er akseptabel når man har blitt torturert med to elendige kortfilmer på rad.

V/H/S er det man kaller en lat film der skaperne virkelig ikke har brukt hjernecellene. Det er ikke noe poeng med kortfilmene, de er kun laget for å vise pupper og truser. Det verste er spilletiden som er på hele 2 timer. Når man da ikke finner en link eller underholdning i tre av kortfilmene, så vil jeg råde deg til å slå av etter den første kortfilmen som virkelig er god. Men det er en god grunn til at det var den første kortfilmen, for da må man se resten av dritten som man tror vil holde det samme nivået som den første kortfilmen. Noe de ikke gjør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.