Visit my YouTube channel here.

Paranormal Activity 4 (2012)

paranormal activity 4

Sandal-Jesus, en skumling med sokker i sandalene. For en sexy, liten ting!

Paranormal Activity 4 har flere store problemer. Ved siden av manglende kreativitet er det største problemet mangelen på informasjon om hva som har skjedd tidligere i de andre filmene. Jeg husker ingenting fra de to siste filmene, kanskje det er like greit for dette er en skikkelig drittfilm som byr på det samme som vi fikk se i de tre første filmene.

Igjen besøker vi en kjernefamilie og deres tomme og meget uinteressante hverdag. Kombinert med råtten dialog og to ubrukelige snørrunger, ble dette en lang og kjedelig filmopplevelse uten nerve og spenning.

Det er lurt å ta til seg en ukjent snørrunge som man ikke vet hvem er siden han og hans mor akkurat har flyttet inn i nabohuset. Da er det kanskje lurt å kontakte myndighetene slik at man slipper å ha en merkelig snørrvalp i huset som går rundt med sine Jesus-sandaler.

Jeg liker å se alle filmene i en serie når jeg har først sett den første filmen. Etter å ha sett Paranormal Activity 4, følte jeg meg litt voldtatt og ikke minst fornærmet over hvordan filmstudioet behandler oss seere når man har laget fire helt samme filmer ute noe form for progresjon. Ikke at Paranormal Activity-serien er en unike serie når det gjelder dette temaet.

Se den første filmen, og glem oppfølgerne. Det var ikke mye til historie i den første filmen, men mystikken og spørsmålene man hadde etter denne filmen gjorde filmopplevelsen bedre. Så forsøkte man å lage en historie med de små hintene man fikk i den første filmen, og det endte opp som en stor katastrofe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.