Visit my YouTube channel here.

Paranormal Activity: The Marked Ones (2014)

paranormal activity the marked ones

Heksene er tilbake.

Bilde: 1.78:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk

Jesse og venner begynner å grave litt i naboens historie når hun dør. Ryktet var at hun var en heks, og nå begynner det å skje merkelige ting med Jesse.

Denne utgaven inneholder både kinoversjonen og en utvidet utgave som varer 17 minutter lengre enn kinoversjonen. Anmeldelsen er av den utvidede utgaven.

Paranormal Activity: The Marked Ones er regissert av Christopher Landon, en mann som kun hadde laget en spillefilm før denne filmen. Det er typisk for en serie som dette, man må hyre inn billige regissører som sier ja takk til alt av tilbud de får.

Nå har ikke Paranormal Activity: The Marked Ones direkte tilknytning til de andre filmene i serien. Nå er det latinamerikanere det er fokus på, og det er en god grunn til det, nemlig penger. Latinamerikanere er jo veldig overtroiske og tror på overnaturlige ting, da så jo filmselskapet mulighet til å tjene inn noen ekstra kroner til den femte filmen i serien blir lansert på kino. Det gjør alle, så lenge man kan gå i pluss, ikke noe nytt det.

Som forventet har ikke Paranormal Activity: The Marked Ones noe nytt å by på. Det er som å se den forrige filmen i serien, bare med latinamerikanere i hovedrollene. Og de er som forventet masete, høylytte og dessverre svært dumme i filmen.

Her finner man ikke mye spenning, heksene er tilbake og slutten er som kopiert fra den fjerde filmen. Paranormal Activity: The Marked Ones er frekk nok til å koble seg til avslutningen i den aller første filmen i serien, jeg trodde jeg så feil og jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte. Det virket som et desperat rop om hjelp. Folkene bak filmen visste at filmen var dårlig, derfor skulle fansen føle noe spesielt med koblingen med den første filmen i serien. Seriøst?

Det er kun noen få sekunder man finner litt spenning, det man ikke ser er alltid spennende, men problemet er at dette har blitt gjort fem ganger, en gang hadde holdt lenge!

Paranormal Activity: The Marked Ones er en dum film med dumme karakterer som gjør dumme ting. Dumskap dominerer fra A til Å, og kreativitet? Glem det!

Bilde: 8/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 2/10

Bildekvaliteten er litt variabel med tanke på at det blir brukt et håndholdt kamera her. I enkelte partier er bildet veldig klart og naturlig, mens i andre partier blir det veldig mye støy, spesielt scener som finner sted innendørs.

Dialogen er klar og tydelig. Dette er et lydspor som benytter seg for det meste av de tre høyttalerne i front, men mot slutten blir alle høyttalerne tatt i bruk og det hjelper selvsagt litt på atmosfæren og stemningen.

Ekstramateriell:
Found Footage (11 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.