Visit my YouTube channel here.

Battle Los Angeles (2011)

Stolte mariner.

Battle Los Angeles er klart en av de dårligste filmene jeg har sett som er produsert i 2011. Er dette reklame for rekruttering for marinen? Og når halve filmen og vel så det består av heroisk og emosjonell musikk og drama, da skjønner jeg at her har man med tullinger bak spakene med å gjøre.

Regissør Jonathan Liebesman fremstår som en lettere tilbakestående mann som ikke helt forstår hva ekte følelser er. Det klisset han serverer i Battle Los Angeles er fra et barns sinn, en syvåring som har sett for mye på dårlige TV-serier. Alt av klissete klisjer med dialog, bruk av musikk og rollefigurer av papp finner du i dette makkverket. Soldater som ikke stoler på en av sine overordnede, men som selvsagt vil ofre sitt liv for ham til slutt. Hvem faen presterer å skrive dette tullet her? Skal dette vær en dramafilm om marinesoldater eller en hardbarket actionfilm?

De utenomjordiske skapningene er direkte stygge og lite skumle. Man føler aldri dem som en stor trussel, angrepene blir repeterende og kjedelige i lengden. Battle Los Angeles mangler alt som gjør en sjangerfilm god, dette her føles mer ut som en film sørkoreanerne kunne ha laget, det sier sitt for filmkjennere.

Aaron Eckhart hører ikke hjemme i en film som dette, han er for god. Resten av skuespillerne er elendige, kvalmende elendige. Kan noen slutte å gi Michael Peña jobb! Er det bare jeg som har lyst til å slå inn trynet på denne ukarismatiske fyren som har et ansikt som bare venter på noen harde knyttnever?

Battle Los Angeles er en av årets dårligste filmer, og filmåret 2011 har så vidt startet.

4 kommentarer til «Battle Los Angeles (2011)»

  1. Jeg veit jeg gjentar meg selv, men alle filmer som inkluderer millitæret siden «Green beret» med John W. er sponset og betalt av militærkomplekset. Det gjelder både image bygging og rekruttering. Det er kvalmende, de fleste sitter igjen med ett totalt fordreid bilde av militæret grunnet denne grusomme kampanjen som de har drevet de siste 50 årene. Alle militære organisasjoner i verden er vanlige mennesker som lures og manipuleres til å drepe andre vanlige mennesker for grunner som alltid er ett knippe grove løgner, men som alltid handler om makt og penger som kun kommer ett lite knippe psykopater til gode. På den andre siden, når vi er dumme nok til å kjøpe bæsjekaker i den tro det er russisk kaviar, får vi vel som fortjent. Kummulert er vi ikke mye å samle på, så lite eller ingenting tapt.

      1. Ja dette var dårlige greier. Men jeg må innrømme at jeg kan sette pris på bra actionfilmer også fra det militære, man kan ikke alltid være prinsippfast, noen ganger må det være lov å kose seg med sine mer primale instinkter :D. Men jeg er alltid klar over at jeg ser på eventyrfilmer, problemet er at det dessverre ikke er alle som ser ut til å forstå den mediekampanjen og propagandaapparatet som ligger bak. Noe av det morsomste jeg veit er å se dokumentarer om propaganda apparatet i Nazi Tyskland sammen med grupper av mennesker som diskuterer i etterkant og fordømmer idiotien til det Tyske folk som kjøpte dette her, helt uten selvinnsikt i hvilket enormt propaganda apparat vi i vår tid blir utsatt for.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: