Visit my YouTube channel here.

Bungee Jumping of Their Own (2001)

Seo In-woo finner sin store kjærlighet, men hun dør i en ulykke. Seo In-woo er nå lærer på en skole, og han tror at hans tidligere kjæreste har blitt gjenfødt. Problemet er at det er en elev, og det er en gutt.

Jeg ble litt skuffet over denne filmen. Den mangler skikkelig karakterdybde når det kommer til de sentrale rollefigurene i filmen. Jeg fikk ikke den følelsen at Seo In-woo og In Tae-hee betydde så mye for hverandre, og når da den tragiske hendelsen skjer, følte jeg ikke sorg i det hele tatt. Men filmen blir interessant når det kommer til forholdet mellom elev og lærer, og det valget de tar på slutten. Det er et sterkt budskap, og akkurat den siste scenen fikk meg til å tenke.

Bungee Jumping of Their Own kom ut i det store filmåret når det gjelder sørkoreansk film. Året var 2001, og da var det My Sassy Girl og Friend som var de store filmene. Hadde filmen fulgt My Sassy Girl formelen der man kommer godt under huden på rollefigurene, og der rollefigurene betydde noe for deg, så hadde dette vært en vinner når det kommer til dramafilmer og budskap. Men der feiler den som sagt, og resultatet ble en midt på treet film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.