Visit my YouTube channel here.

Overnight (2003)

Harvey Weinstein is afraid of me.

Jeg elsker The Boondock Saints, og jeg hater Troy Duffy etter å ha sett denne dokumentaren som viser oss hvor stor idiot Troy Duffy er. Mannen er så høy på seg selv at han garantert har psykiske problemer. Mange av hans kamerater er noen bomser som ikke har hjernekapasitet, det er slik de blir fremstilt i dokumentaren. Se hvor dum du blir når du nyter for mye alkohol! Troy Duffy er en type de fleste aldri ville hatt som kamerat. Mannen er usympatisk, selvsentrerende, hoverende, kvalmende og vulgær. Eneste måten å unnskylde ham på er at han er ute å kjøre psykisk sett.

Troy Duffy er det beste eksemplet på å brenne broer. En utålmodig verdensmester kommer ikke langt i Hollywood, det får idioten bittert erfare med sin måte å behandle andre mennesker på. Det er deilig å se hans drømmer bli knust.

Det tåpelige med dokumentaren er at de fleste sier i starten at han fortjener suksessen, han har arbeidet så hardt. Problemet med dokumentaren at man aldri får se dette. Man blir aldri kjent med menneskene vi ser. Vi ser kun den verste siden av Troy Duffy, hans hovmod som hele tiden står på kanten av stupet. Kanskje han har en bedre side, og det er her dokumentaren svikter. Vi ser svært lite til hvordan han fungerer som regissør, vi ser kun noen få klipp. Hvordan håndterte han en stjerne som Willem Dafoe? Det er filmen The Boondock Saints, dokumentaren bygger opp til, da burde man se hvordan en person som ikke har utdannelse innen film jobber med de andre rundt seg. Troy Duffy viser mye av sin verste side når han jobber med musikk, men jeg fant ikke musikkdelen så interessant, dette handler om film og brente broer.

Troy Duffy fortjener ikke en eneste krone i lommeboka slik han blir fremstilt i Overnight. Jeg ønsker jævelen alt vondt, for denne type mennesker aksepterer jeg ikke. Stakkars familie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.