Visit my YouTube channel here.

The Boondock Saints II: All Saints Day (2009)

Ding dong motherfucker… ding dong!

Idioten Troy Duffy er tilbake med oppfølgeren til hjemmevideosuksessen The Boondock Saints. Mange av skuespillerne er tilbake, men de er mye dårligere og uinspirerte denne gang. Problemet er manuset. Historien er så å si den samme, det kan jeg leve med. Det jeg ikke kan leve med er den elendige dialogen. Etter 10 minutter satt jeg lettere sjokkert over den elendige dialogen som kom ut av rollefigurenes munn. 85% av dialogen stinker. Den byr ikke på mange morsomheter, jeg ble sittende igjen med en ekkel bismak i munnen.

Rollefigurene er slitsomme, savnet av Willem Dafoe ble stort. Hans erstatter en en kvinne med en kvalmende aksent som er til å spy av. Vi trenger ikke kvinner i denne type filmer, dette er en film for gutta og guttejenter, vekk med kvinnene. Julie Benz er stiv som pokker, ikke er hun særlig deilig heller. Hun er helt talentløs i The Boondock Saints II: All Saints Day. Eneste skuespilleren som leverer er den alltid herlige Clifton Collins Jr., som har en deilig hårfrisyre og en skikkelig trailerbart. Han er en fantastisk god karakterskuespiller som alltid leverer, uansett hvor dårlig manuset er.

Starten er elendig, midtveis blir filmen bedre før den byr på en skikkelig begredelig slutt med kanskje tidenes verste og kjedeligste skurk. Actionscenene byr ikke på mye variasjon, koreografien er ikke god, her var det lite nytenkning å spore. Hva holder Troy Duffy på med? Har han blitt hjerneskadet? Dumt skrevet, han var jo det fra før.

Jeg elsker den første filmen, så jeg hadde litt forventninger til The Boondock Saints II: All Saints Day. Men når en ubrukelig kvinne erstatter guden Willem Dafoe, og dialogen som kommer ut fra munnen til rollefigurene stinker råtten fisk, da er det bare å innse at dette vil nok bli den siste filmen Troy Duffy har laget. Idiot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.