Visit my YouTube channel here.

Sinners & Saints (2010)

Ikke kødd med Sean Riley.

Sinners & Saints er en typisk B-film med elendig dialog, mange dårlige skuespillere og noen ok actionscener. Johnny Strong har ikke spilt i en spillefilm på 9 år, noe jeg finner merkelig. Hadde han jobbet mer for å bli en bedre skuespiller, hadde han vært en person som kunne lykkes som en actionhelt i B-filmer, som f.eks. Steven Seagal og Jean-Claude Van Damme. Han har utseendet og fysikken, slåss kan han også.

Som film er Sinners & Saints en forutsigbar film som kun er ute etter å sparke litt ræv. Kjennere vet hva de får, det er ikke noe nytt eller spennende, men torturen med påtenning er noe man vil huske i ettertid, for det så vondt ut! Filmen forsøker seg på litt kameratskap og drama, noe som den feiler med. Kevin Phillips er en råtten skuespiller uten talent, han fikk garantert rollen for at han var en afroamerikaner, viktig å være politisk korrekt, uansett hvor mye man stinker som skuespiller.

Ikke forvent noe nytt av Sinners & Saints, for noe nytt vil du ikke se eller høre her. Dette er kun en film for tøffe gutter uten særlig smak, det er ikke noe mer å hente i Sinners & Saints.

2 thoughts on “Sinners & Saints (2010)”

  1. pokker skulle akkurat til å se denne… nå frista det ikke like mye.
    men ender vel opp å se den alikevel siden jeg har den.

    1. Du vet hva som venter, men kan hende den faller mer i smak hos deg. Er noen fine skuddvekslinger og torturscener i filmen, det skal den ha. Bare ikke gi den full pott, så er vi venner. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.