Visit my YouTube channel here.

The Boondock Saints (1999)

Now, you Irish cops are perking up. That’s two sound theories in one day, neither of which deal with abnormally sized men. Kind of makes me feel like Riverdancing.

The Boondock Saints har oppnådd kultstatus. Dette er en tøff film med vittig dialog og noen herlige scener, spesielt når Willem Dafoe viser oss hvordan hvordan ofrene ble drept. Temaet er evig aktuelt. Noen må straffe slemme personer, for det er for mange av dem i verden, og mange av dem slipper lett unna. Er det riktig med drap? Det kan du banne på!

Skuespillerne er ikke de mest kjente. Sean Patrick Flanery, Norman Reedus og David Della Rocco har aldri blitt store stjerner etter The Boondock Saints. De var for meg og de fleste ukjente, men fy pokker de leverer gnistrende rolletolkinger man husker godt. Willem Dafoe er sjefen i The Boondock Saints. Jeg elsker denne mannen som er en klasseskuespiller. Billy Connolly er en herlig karakterskuespiller. Man kan alltid stole på at han vil gjøre jobben sin. I The Boondock Saints er han en skikkelig kul tøffing.

Regissør Troy Duffy brant alle broer etter The Boondock Saints. Se Overnight, så skjønner du hvilken idiot vi har med å gjøre. Han lagde en god film, og den filmen vil alltid forfølge ham, på godt og vondt. En god ide betyr ikke at man kan oppføre seg som verdens største drittsekk.

En herlig film som mangler en skikkelig slutt.

2 kommentarer til «The Boondock Saints (1999)»

    1. Har skrevet noe om filmen, legger den ut til uka. Men det ble en skikkelig NEDTUR. Høydpunktet var: Ding dong motherfucker… ding dong! Eneste som fungerte.

      Det finnes heller ikke noe verre når et kvinnfolk tror hun er veldig sexy med stygg aksent, nok et udugelig kvinnfolk som ødelegger nok en film beregnet for gutta. Vi trenger ikke damer i denne type filmer. Men til hennes forsvar var manuset så dårlig og platt at selv ikke Willem Dafoe kunne ha reddet filmen. Måtte få ut mannsjåvinisten i meg, måtte bare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: